Väggdekaler från Minimu

Minimu säljer inredningsprodukter och livsstilsprodukter med fokus på skandinavisk design och unika väggdekaler. Med ett fokus på kvalitet, funktion och nutida estetik erbjuder företaget en rad olika produkter som passar alla hem. Alla produkter är designade av framstående designers och företaget samarbetar nära med dem för att säkerställa att varje produkt är av högsta kvalitet.

Hos Minimu.se hittar du miljövänliga väggdekaler till barnrum helt fria från PVC, BPA och Ftalater, något vi är väldigt stolta över att ha kunnat hitta en produkt från en marknad och framgångsrikt översätta till en annan marknad.

Vårt älskade Minimu fick även en fantastisk tillväxt under 2022 och vi lanserade Minietiketter.se med en egen editor och smidig lösning för att kunna hantera text och symboler och erbjuder bland annat namnetiketter och namnlappar, små namnetiketter och fyrkantiga namnlappar. Allt följer samma system och det är enkelt att byta mellan formerna och stilarna.

Till detta tog vi även fram en ny mall, anpassad för smidiga varubrev och går som alltid genom våran lokal i hjärtat av Göteborg på Ringön!

Share: